Autoterm Air 2D - 2kW 12V - Planar 2D kopen? - Standkachels.be

Autoterm Air 2D – 2kW 12V – Planar 2D

599,00 incl. BTW

De Autoterm Air 2D – 2kW 12V was voorheen de Planar 2D – 2kW 12V en koopt u het voordeligst bij standkachels.nl.

De Autoterm Air 2D dieselkachel heeft de kleinste afmetingen en het kleinste vermogen uit ons Autoterm Air assortiment. Als de te verwarmen ruimte met 1 of 2 warme luchtroosters te verwarmen is dan kan de Autoterm Air 2D luchtverwarmer op diesel de beste keuze zijn voor uw situatie. Doordat de aansluitingen gelijk zijn aan de meeste dieselkachels van andere fabrikanten, kan de Autoterm Air 2D vaak worden ingezet als vervanger van een bestaande dieselkachel. De Autoterm Air 2D moduleert dat wil zeggen dat de kachel zich aanpast aan de warmtebehoefte.

Alle Autoterm standkachels worden standaard geleverd met hoogtesensor. Deze sensor is getest tot 2.500 meter en voorkomt dat door de ijlere lucht de standkachel gaat vervuilen.

Artikelnummer: autoterm-2D Categorieën: , , Tags: , , , , ,

Dit model is op dit moment slecht leverbaar, kijk voor een standkachel van vergelijkbare kwaliteit, maar  met luxere bediening op:

Standkachel Diesel 12V – 2kW complete set

De Autoterm Air 2D – 2kW 12V wordt standaard geleverd met het bedieningspaneel PU-5, een uitgebreid installatiepakket (zie het filmpje hieronder) en 2 jaar garantie. Let op, een montageplaat en  luchtbuis worden n iet standaard meegeleverd.

Planar 2D – 2kW 12V

De Autoterm Air 2D was voorheen de Planar 2D en is de meest compacte dieselaangedreven luchtverwarmer uit de Autoterm Air-serie.

De verwarmingsunit gebruikt verse lucht van buiten of van een goed geventileerde ruimte en verwarmt deze vervolgens snel, waardoor deze standkachel comfort en warmte biedt in omgevingen met lage temperaturen.

Het maximale vermogen van de standkachel is 2 kW en het is in staat om 86 m3 ruimte per uur op te warmen en de gewenste temperatuur te behouden.

De Autoterm Air 2D, die al redelijk geprijsd is, handhaaft zijn lage kosten verder dankzij het uitstekende brandstofverbruik (zelfs bij maximaal vermogen) en verbruikt slechts 0,24 liter diesel per uur.

Alle kachels van de Autoterm Air-serie zijn uitgerust met borstelloze inductiemotoren die zorgen voor een laag geluidsniveau, een lange levensduur van het apparaat en de mogelijkheid om te werken in extreme omgevingen en temperaturen tot -45 ° C / -49 ° F.

De Autoterm luchtverwarmers kunnen worden bediend met verschillende bedieningspanelen of op afstand via uw iOS- of Android-smartphone (afstandsbedieningsmodem wordt apart verkocht).

Dit is een geweldig product voor kleine vrachtwagencabines, bedrijfswagencabines en vrachtcompartimenten, kleine campers en boten tot 10 meter lang.

Handleiding Autoterm Air 2D

Met zijn compacte ontwerp kan de Autoterm 2D standkachel eenvoudig worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd in bijna elk motor- en vaarvoertuig en wordt standaard geleverd met een volledige installatieset. Download hier de originele handleiding van de website van Autoterm.

Heeft u een vraag over deze Autoterm standkachel?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over deze Autoterm standkachel op diesel.