Standkachel Benzine 12V - 2kW complete set kopen? - Standkachels.be
-38%

Standkachel Benzine 12V – 2kW complete set

425,00 incl. BTW

Complete inbouw set op benzine met 12V voeding.
Deze hete lucht verwarming levert 2kW vermogen welke geschikt is voor grotere als kleine mobiele ruimtes (schepen, bestelbussen).

Brandstof: Benzine
Voltage: 12V
Maximale vermogen: 2000 W (2kW)
Volledige verbranding: Ja, 99,99%
Verbruik (gemid. p/u): 0.1 ~ 0.32L
Werktemperatuur: -40 °C ~ 80 °C
Gewicht: ± 2,6 kg
Grootte: 390 × 150 × 140mm

Uitverkocht

Werking luchtverwarmer op benzine

Luchtverwarmers zijn zeer veilige en zuinige apparaten. Een brandstofpompje haalt benzine uit de tank van het voertuig. In de verwarming ontsteekt een gloeistift de brandstof. Ontstaat er niet direct een verbranding? Dan wordt de opstartprocedure automatisch herhaald. In de gesloten verbrandingskamer ontstaat een vlam die de warmtewisselaar verwarmt. De ingebouwde ventilator zuigt lucht aan van buiten die verwarmd wordt als het de warmtewisselaar passeert. Deze lucht wordt in het interieur geblazen. Alle uitlaatgassen worden naar buiten geblazen. Er is geen kwaliteitsverlies van hete lucht doordat het verbrandingscircuit gescheiden is van het verwarmen. Een sensor meet de temperatuur in het interieur en past het niveau constant aan door de hoeveelheid lucht te variëren. Zo wordt een ingestelde temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

Een standkachel verwarmt de ruimte (ongeacht het voertuig / camper / boot / tiny house / vrachtwagen) tot een instelbare temperatuur. Afstandbediening is inbegrepen. Let op deze standkachel wordt op maat besteld voor de klant. En kan om deze reden dan ook niet meer retour.